Луїш КАШТРУ: «Луческу приніс в Динамо нові ідеї»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку з київською командою

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про підготовку команди до матчу за Суперкубок України з «Динамо»

- Містере, у команди складний календар. Як за такого графіку зберегти свіжість гравців?
- Ми свіжі та готові до протистояння. Між матчами зрештою чотири дні. Наша команда повністю відновлена, з огляду на те, що потрібно для відновлення футболістів і підходу до наступного поєдинку. Мотивація дуже велика: це фінал. Ми маємо розуміти, що завтра визначиться, хто отримає титул. Тому - максимальна мотивація і максимальна повага до того, ким ми є.

- Як «Динамо» змінилося з приходом Мірчі Луческу?
- Є деякі зміни, це нормально. Коли тренер приходить до нової команди, приносить свої ідеї, динаміки, що є дуже явними. Зміни очевидні - як в атаці, так і в обороні. Гарна команда, гарний тренер. Наш суперник також боротиметься за перемогу, з таким самим бажанням виграти, як і ми. Проте ми дуже-дуже сильно прагнемо здобути Суперкубок, який вислизнув з наших рук минулого року.

- Деякі футболісти «Шахтаря» грали під керівництвом Мірчі Луческу. Ви проти нього матчів ще не проводили. Фактор Луческу може позначитися на команді?
- Це ніяк не вплине на рішення або результат матчу. Кожен тренер має власний стиль. Містер Луческу продемонструє свій і вимагатиме максимуму від своєї команди, я зі свого боку продемонструю наш стиль гри і також буду досить вимогливим до гравців. Має бути дуже велика баталія на полі. Зустрінуться два гарні клуби. У перспективі буде відмінний поєдинок. Гадаю, усе інше навіть не слід обговорювати. Якісь зв'язки, колишні гравці - це нікого не цікавить. Я знаю, що змагатимуться дві дуже кваліфіковані команди з тією ж самою метою.

- Ви вже для себе визначили стартовий склад на завтрашній матч?
- Так, звісно, рішення прийняте.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 22:47 5

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі