Ханс-Дітер ФЛІК: «ПСЖ - топ-команда з неймовірними гравцями»

Німецький фахівець відзначив силу паризького клубу

Головний тренер «Баварії» Ханс-Дітер Флік поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

«У наших матчах за останні 10 місяців ми завжди намагалися нав'язати свій стиль суперникам і завжди грали з високою лінією захисту. При цьому ми показували хороші результати, тому не збираємося багато чого змінювати в цьому плані.

Говорячи про гру з високою лінією, в першу чергу ми не хочемо давати суперникам простору, але розуміємо, що за спинами наших захисників залишається багато вільних зон. Важливим є те, що ми можемо тиснути на суперників в фазі володіння м'ячем. Але нам також потрібно бути впевненими, що ми зможемо закрити зони позаду нашого захисту, коли м'яч йде туди.

Ми дивилися всі матчі ПСЖ. Звичайно, в цій команді дуже якісні гравці. Вони дуже схожі на «Барселону» в цьому плані. Нам буде важливо перекривати лінії передач, позбавляти суперників простору, куди можна зробити пас. У них є швидкість, це топ-команда з неймовірними гравцями.

ПСЖ - топ-команда з швидкими і досвідченими гравцями. Серед них є дійсно гравці світового класу, перш за все в атаці, але і в захисті теж - взяти того ж Тьяго Сілву. Також у них в півзахисті є чудовий Маркіньос.

Ми постараємося показати свою найкращу гру. Тільки якщо нам це вдасться і якщо все викладуться на 100%, тоді ми зможемо виграти цей матч.

Буде здорово побачити Томаса Тухеля в фіналі. Я дуже високо оцінюю його як людину і як футбольного фахівця», - сказав Флік.

Матч ПСЖ - «Баварія» відбудеться в неділю, 23 серпня. Початок о 22:00 за Києвом.

Максим Гаптар Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 21:45 1

Фаріолі очолив команду, яка провела невдалий сезон

Коментарі