Аїта ГАСПАРІН: «Планую стати Семеновою після завершення кар'єри»

Швейцарська біатлоністка виходить заміж за українця

Біатлоністка збірної Швейцарії Аїта Гаспарін розповіла, що хоче взяти прізвище українця Сергія Семенова після весілля.

«Я б хотіла мати з ним одне прізвище. Але ми розуміємо, що для швейцарського біатлону важливо залишатися з дівочим. Ми три сестри Гаспарін. Тому, можливо, ми зробимо так, що для всього, що стосується спорту, я залишуся Гаспарін. Але в майбутньому планую бути Семеновою.

Ми ще не вирішили на сто відсотків, де будемо жити після весілля. Але швидше за все, поїдемо до Швейцарії. Сергію подобається, що тут є гори і сніг. Для мене важливо, що в Швейцарії живе моя сім'я. Вивчення мови теж легше дається Сергію, тому йому буде простіше адаптуватися до життя в Швейцарії, ніж мені до України.

Ми плануємо зробити весілля після Олімпіади. Зараз ми не хочемо ризикувати через епідеміологічну ситуацію в світі. Переносити святкування на наступне літо теж не будемо, тому що туди зараз перенесуть весілля багато інших. Тому вирішили дочекатися 2022 року. Швидше за все, відзначати будемо двічі: в Україні і в Швейцарії.

Сестра Селіна одружена з росіянином, Еліза в стосунках з чехом, а я вибрала українця. Тобто у всіх другі половинки зі східної Європи. Але тут немає закономірності, це просто величезний збіг обставин», - сказала Гаспарін.

Денис Шаховець Джерело: Матч ТВ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі