ФРАНКОВ: «Від гравців Динамо про Луческу надходить позитивна інформація»

Фахівець не бажає поки коментувати дії нового тренерського штабу столичного клубу

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков відповів на закиди в тому, що він уникає коментарів про новий тренерський штаб «Динамо» на чолі з Мірчею Луческу.

«Часто і наполегливо запитують (ваш автор - цілком медійна персона, і достукатися до мене не так вже й складно): чому ви не пишете в кожному номері про «Динамо» і Луческу? Народ, мовляв, лягли і просють, а де стоять і вимагають... Відповідаю: просто тому, що я вже сказав про нового головного тренера киян все, що хотів. Нової ж значної інформації за останні пару тижнів нізвідки не надходило - товариські матчі і трансферні чутки до такої не відносяться.

Винятком могли б стати ексклюзивні інтерв'ю самого Мірчі Михайловича і його гравців, але вони повально не горять бажанням роздавати такі - може, попустить, а може, й ні. Неофіційно можу сказати, що від гравців і тренерів «Динамо» з приводу нового керівництва надходить на 99% позитивна інформація. В майбутньому відсоток, безумовно, зменшиться - тому що почнуться великі справи і реальні стики. Ну так і у нас з вами з'являться для створення інформаційного шуму як мінімум офіційні матчі», - написав Франков в передовиці 65-го номера видання.

ФОТО. Київ - це наше місто. Динамо сміливо представить нову форму

Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 06:30 0

В попередніх 6 матчах суперників 5 разів перемагали англійці і одного разу гра завершилася внічию

Коментарі