Помічник Луїша Каштру: «Минулий сезон Шахтаря був дуже позитивним»

Вітор Северіно розраховує, що команда продовжить прогресувати

Перший асистент головного тренера «Шахтаря» Вітор Северіно вважає, що минулий сезон, в якому команда впевнено виграла титул УПЛ і дійшла до півфіналу Ліги Європи, є дуже успішним.

- Вітор, завершився ваш перший сезон в «Шахтарі». Як можете його оцінити?
- Резюме дуже позитивне. Зрозуміло, могли щось виконати краще, але це не перекреслює досягнутого. Вийшли в півфінал Ліги Європи з відмінними, фантастичними матчами на шляху. Звичайно, в цьому раунді була не така хороша гра, але можливість провести такий поганий матч є тільки у того, хто до цього моменту добирається. На внутрішній арені цілком заслужено стали чемпіонами і побили рекорд відриву від другого місця. Багато молодих гравців додали, практикуючи атакуючий футбол, що нам і потрібно. Так що, якщо говорити в цілому, про минулий сезон можу відгукнутися дуже позитивно.

- З якими завданнями «Шахтар» входить в новий сезон?
- Логіка така ж, як і у щоденній роботи в клубі. Намагаємося працювати покроково і сьогодні зробити краще, ніж учора, а завтра, відповідно, краще, ніж сьогодні. Коригувати аспекти в обороні і атаці, додавати в колективній синхронізації і взаємодіях. І, звичайно, змушувати рости нашу ідею гри.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 15:05 12

Команда Коваля ризикує опинитись у неприємному становищі перед останнім туром

Коментарі