Серж ГНАБРІ: «Не чекаю легкої гри з Ліоном. Потрібна обережність»

Хавбек «Баварії» сподівається поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів

25-річний німецький півзахисник «Баварії» Серж Гнабрі поділився очікуваннями від протистояння з «Ліоном» в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

«Якщо брати матч з «Барселоною», то так, це був знак оклику. Про цей результат почули всі. Але буде нова гра - півфінал, суперник буде добре готовий, легкої прогулянки не чекаємо. Треба зосередитися і зберігати концентрацію і готовність з першої хвилини.

Нам в кайф проводити час разом. Командний дух, відносини між усіма гравцями і тренерським штабом і взагалі в клубі прекрасні. Звичайно, це згуртовує нас. Ми можемо говорити про що завгодно, не тільки про футбол.

Хто перемагає в Лізі чемпіонів, той стає найкращою командою в Європі. Це нам і потрібно. Було б чудово так закінчити сезон. Це великий виклик для всіх нас, і ми його приймаємо.

Всіх у команді здивував такий результат [матчу з «Барселоною»]. Ми добре налаштувалися, хотіли перемогти, знали, чого чекати від такого іменитого суперника, від Ліонеля Мессі. Але в кінцевий результат не могли повірити. Це наша гра. Ми хочемо більше титулів, хочемо перемагати, і неважливо як.

Не чекаю легкої гри. Ми розуміємо, що «Ліон» переміг «Ювентус» і «Манчестер Сіті», а вони обидва були фаворитами. Тепер, здається, фаворити ми, так що треба бути обережними. Знаємо, що «Ліон» сильний на контратаках і хороший в обороні, так що треба з першої хвилини включитися в гру і постаратися провести якісний матч», - вважає Гнабрі.

Матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів «Ліон» - «Баварія» відбудеться в середу, 19-го серпня, о 22:00 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:07 4

Очікується, що у старті зіграє Андрій Лунін