Володимир ЧЕСНАКОВ: «Думаю, що новачки допоможуть Ворсклі»

Юрій Максимов вирішив поберегти своїх гравців під час зборів

Капітан «Ворскли» Володимир Чеснаков розповів про підготовку полтавчан до нового сезону.

«Ми тренувалися на Закарпатті. Якщо відверто, то це перший випадок в моїй багаторічній кар'єрі, коли команда не грала спаринги. Але таке рішення прийняв наш тренер Юрій Максимов, який сказав, що добре знає можливості своїх підопічних, йому досить безпосередньо тренувального процесу і на цьому етапі головне уникнути травм. Тому ми і зосередили свою увагу на заняттях, обмежившись лише однієї двосторонкою. Всю заплановану програму виконали.

До речі, в кінці серпня під час паузи в чемпіонаті через участь національної збірної України в Лізі націй збираємося знову готуватися на Закарпатті.

Новачки? Яворський, Татарков, Пешич є досвідченими виконавцями, які особливого представлення не потребують. Взагалі склалося враження, що новачки вже давно в «Ворсклі» і, думаю, що вони нам допоможуть.

Перший матч в чемпіонаті у нас з «Рухом». Якщо взяти до уваги, що чемпіонат в Першій лізі фінішував зовсім недавно - 13 серпня, то у львів'ян, дійсно, буде мало часу для відновлення і доукомплектації. З іншого боку, у них зіграний підбір виконавців з бійцівським характером, не потрібно забувати і про емоційний підйом. До того ж, у «Руха» дуже амбітне клубне керівництво. Тому те, що це буде цікаве протистояння - гарантую», - сказав Чеснаков.

Матч «Ворскли» - «Рух» відбудеться в неділю, 23 серпня.

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі