КАШТРУ: «Шахтар виграв УПЛ і пройшов фантастичний шлях в Лізі Європи»

Наставник, в цілому, задоволений нинішнім сезоном

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру засмучений поразкою від «Інтера» з рахунком 0:5 в півфіналі Ліги Європи, проте тренер, в цілому, позитивно оцінює сезон 2019/20.

«Те, що ми зробили до сьогоднішнього дня, це був фантастичний шлях. Зрозуміло, що зараз я абсолютно не щасливий від цієї гри. Ми зробили дуже багато помилок проти сильної команди. Ми знали, що пресинг «Інтера» створить дискомфорт, і він дійсно був. Вони не дозволяли нам розігрувати, ми були не ми після результату 0:2. Вітаю «Інтер», я повністю беру на себе відповідальність за результат».

«В єврокубкових матчах шлях був хорошим до цього дня. Звичайно ж, він запам'ятається тією поганою грою, яку ми провели сьогодні. Ми повністю передали гру в руки суперникові, особливо після 0:2. Це ті речі, які тренери повинні приймати».

«Так, ми чемпіони з 23 очками відриву від другого місця. Шлях в Лізі Європи також був фантастичним, але цей матч запам'ятається дуже негативно. Ми програли сьогодні хорошій команді, яка заслужила цю перемогу», - вважає Каштру.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:12 0

«Атлетіко» – один із головних претендентів на трансфер українця

Коментарі