Лейпциг — ПСЖ. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів

Французи — фаворити, але в цьому божевільному сезоні може трапитися все, що завгодно

У вівторок, 18-го серпня, відбудеться поєдинок півфіналу Ліги чемпіонів, в якому німецький «Лейпциг» зустрінеться з французьким ПСЖ.

Через пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 півфінал буде складатися з одного матчу, пройде в Лісабоні на стадіоні «Да Луш», а глядацькі трибуни залишаться порожніми. Все звично, все знайомо.

Але, чорт забирай, наскільки ж цікавими були чвертьфінали! ПСЖ, пропустивши в першому таймі від «Аталанти», влаштував справжню облогу воріт італійського клубу. Підопічні Гасперіні довго відбивалися, рятував воротар, із забійних позицій мазали найкращі гравці парижан... Але все-таки французи домоглися свого. Спочатку Маркіньос на 90-й хвилині реалізував свій момент, а на 93-й хвилині Шупо-Мотінг добив деморалізовану «Аталанту», яка не дотерпіла до виходу у півфінал Ліги чемпіонів лише кілька хвилин.

«Лейпциг» теж не нудьгував в матчі з «Атлетіко». Німці не були фаворитами, але зуміли вичавити максимум зі своїх моментів. І ніяка відсутність Вернера, який пішов в «Челсі», їм не завадила. І, варто відзначити, здобули перемогу підопічні Нагельсманна теж в кінцівці - на 88-й хвилині зустрічі відзначився Адамс.

Тепер на команди очікує очна зустріч у півфіналі швидкоплинного плей-оф цього турніру. Букмекери вважають, що ПСЖ - явний фаворит. Але які взагалі прогнози можна давати після перемоги «Баварії» над «Барселоною» з рахунком 8:2 або вильоту грізного «Манчестер Сіті» від «Ліона» (1:3)?! У цьому божевільному сезоні може трапитися все, що завгодно. Нітрохи не здивуюся, якщо «Лейпциг» у підсумку стане переможцем Ліги чемпіонів. А чому б, власне кажучи, і ні? Тим більше, що 33-річний головний тренер німецької команди Юліан Нагельсманн давно довів, що вміє підбирати ключики до найбільш непоступливих суперників.

Але все-таки ПСЖ є ПСЖ. Навіть у грі з «Аталантою» парижани могли вирішити всі питання набагато раніше, якби хоч трохи менш марнотратно поставилися до своїх моментів. Одні імена чого варті - Неймар, Мбаппе, Ікарді, ді Марія... З такою бандою можна домогтися будь-якої мети. Щоправда, в поєдинку з «Аталантою» травму отримав основний голкіпер парижан Кейлор Навас, тепер його участь в матчі з «Лейпцигом» під великим знаком питання. Ймовірно, у стартовому складі вийде 26-річний іспанський воротар Серхіо Ріко, чий контракт належить «Севільї».

Як не крути, у ПСЖ більше шансів на вихід до фіналу Ліги чемпіонів, але поєдинок обіцяє бути дуже цікавим. Напевно в рукаві у Нагельсманна є парочка тузів, цілком можливо, що один з них буде козирним.

Орієнтовні склади:

«Лейпциг»: Гулачі - Клостерманн, Упамекано, Хальстенберг, Анхеліньо, Лаймер, Кампль, Забітцер, Ольмо, Нкунку, Поульсен.

ПСЖ: Ріко - Керер, Сільва, Кімпембе, Бернат, Маркіньос, Гуйє, ді Марія, Неймар, Ікарді, Мбаппе.

Не зіграють: Конате - Курзава.

  • 4.58
  • 4.04
  • 1.816
Сделать ставку
  • 4.40
  • 3.95
  • 1.79
Сделать ставку
  • 4.40
  • 4.10
  • 1.78
Сделать ставку

18 серпня, вівторок

«Лейпциг» - ПСЖ
Лісабон. Стадіон «Да Луж». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЕЙПЦИГ - ПСЖ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбитр: Бьорн Куйперс (Нідерланди)
Прогноз Sport.ua - 2:3
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:21 0

Команди обмінялися голами в перші 20 хвилин

Коментарі