Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Звикаємо до вимог Луческу»

Хавбек «Динамо» поділився першими враженнями про роботу з румунським тренером

27-річний український півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський розповів про основні зміни в тренувальному процесі команди при новому головному тренерові Мірчі Луческу.

«Перші враження від роботи з Луческу - позитивні. Все цікаво, але поки ми ще звикаємо до його вимог. Головні особливості в тренувальному процесі Луческу? Багато працюємо з м'ячем. Інтенсивно граємо. Проводимо менше бігової роботи, ніж це завжди у нас було. Велика кількість часу приділяється тактиці.

Сам Луческу зараз також націлений на спілкування з кожним з нас. Напевно, через те, що ще не всіх футболістів команди знає. Мова про просте спілкування, не обов'язково про футбол або роботу - звичайні розмови, про побут. Може просто запитати як справи. Але видно, що з кожним з нас такі бесіди він проводить індивідуально. Думаю, це теж важливо в загальному підході, спрямованому на досягнення позитивного результату.

Що стосується проведених нами контрольних матчів, то тут треба враховувати, що у нас зараз дуже багато травмованих. При цьому в нашому складі великий акцент робився на молодих футболістів. Тим більше, ми грали на тлі втоми. Тому не дивно, що в нашій грі ще немає належного балансу», - сказав Буяльський в інтерв'ю програмі «Профутбол».

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі