Бруну ФЕРНАНДЕШ: «У пропущеному м'ячі винні всі»

Хавбек «Манчестер Юнайтед» – про поразку від «Севільї»

Головний тренер англійського «Манчестер Юнайтед» Бруну Фернандеш прокоментував поразку від іспанської «Севільї» (1:2) в матчі 1/2 фіналу Ліги Європи.

«Звичайно, наш воротар добре впорався зі своєю роботою, але з такими гравцями, як у нас, ми повинні більше забивати. Ми повинні дивитися в майбутнє і додавати. Думаю, переживати через пропущений в останні 10 хвилин м'яч абсолютно нормально.

Вважаю, що ми здорово почали матч. Ми створили безліч моментів, але в футболі цього недостатньо. Створюючи моменти, потрібно забивати. Ми не змогли забити другий м'яч. Хотіли пробитися у фінал, але цього не сталося.

У пропущеному м'ячі винні всі. Не можна пропускати після вкинутого ауту в першому таймі. Ми допустили цілу низку помилок. Вся команда винна в цьому. Сьогодні ми недостатньо добре зіграли. Ми граємо за МЮ, щоб завойовувати трофеї. Так що ми повинні грати краще», - сказав Фернандеш.

У фіналі Ліги Європи «Севілья» 21 серпня зіграє з переможцем протистояння між донецьким «Шахтарем» і міланським «Інтером».

Денис Шаховець Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 24 травня 2024, 16:55 1

Український боксер зможе заробити значно більшу суму, ніж за перший бій