ДОДО: «Проблеми нам може доставити напад Інтера. Але ми підготувалися»

Захисник «Шахтаря» взяв участь в прес-конференції перед грою ЛЄ

Захисник «Шахтаря» Додо взяв участь в передматчевій прес-конференції напередодні півфінального поєдинку Ліги Європи з «Інтером», який пройде 17 серпня:

- «Інтер» грає в три центральні захисники, один з яких робить ривки по флангу. Ви приділяли увагу такому нововведенню міланців і як йому можна протистояти?

- Протягом тижня Містер провів специфічну роботу з вивчення нашого суперника, і я думаю, що ми будемо повністю підготовлені до матчу. Проблеми нам може доставити не стільки оборона, скільки напад «Інтера». В атаці команда особливо сильна і викличе багато складнощів. Тому нам дуже важливо припиняти кожен вихід противника в атаку і діяти зі свого боку правильно. Ми підготували гарну стратегію для цього поєдинку.

- Додо, що означатиме для тебе вихід в фінал?

- Це, безумовно, буде особливий момент. Він стане великою вдячністю особисто для мене і для всіх моїх партнерів. Той факт, що ми зараз вже в півфіналі Ліги Європи, та ще й з можливістю завтра пройти у фінал, - величезна заслуга всієї команди. Ми віддамо всі сили, будемо максимально працювати на полі, щоб залишити цей день в історії «Шахтаря». Зробимо все, щоб добитися відмінного результату в завтрашній грі і пройти у фінал.

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 11:50 0

Сержі Роберто дуже шкодує, що не вдалося довести до перемоги цю гру

Коментарі