Інтер – Шахтар – 5:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма півфінального поєдинку Ліги Європи

У понеділок, 17-го серпня, відбудеться півфінальний матч Ліги Європи, в якому зустрінуться міланський «Інтер» і донецький «Шахтар». Матч пройде в Дюссельдорфі на стадіоні «Еспріт-Арена», початок - о 22:00.

До фіналу Ліги Європи залишилося зробити всього один крок, і суперником «гірників» на шляху до фінального протистояння став міланський «Інтер». Команда Антоніо Конте стала віце-чемпіоном своєї країни і тепер, без сумніву, має намір завоювати європейський трофей. У плей-оф турніру «нерадзуррі» пройшли болгарський «Лудогорець» (2:1 і 2:0), іспанський «Хетафе» (2:0) і німецький «Байєр» (2:1). «Шахтар» в 1/16 фіналу здолав лісабонську «Бенфіку» (2:1 і 3:3), в 1/8 фіналу - «Вольфсбург» (2:1 і 3:0) і в чвертьфіналі розібрався з «Базелем» (4:1).

Алан Патрік, півзахисник «Шахтаря»:

«Перемога в Лізі Європи - мета, до якої всі ми прагнемо. Нам випала можливість, ми всі це розуміємо. Готуємо себе до цього і йдемо вперед крок за кроком. Треба зробити ще один крок, перш ніж ми зможемо подумати про те, щоб виграти другий для «Шахтаря» єврокубок і вписати свої імена в історію клубу».

Дієго Годін, захисник «Інтера»:

«Шахтар» - команда, яка звикла грати в Лізі чемпіонів. Це чемпіони країни, у них дуже кваліфіковані гравці. Динамічна команда, захисники якої агресивно вриваються в третю зону. Вони добре діють в обох аспектах гри».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Інтер» - «Шахтар». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 07:00 6

Sport.ua підбиває підсумки двох останніх тижнів у тенісі

Коментарі