Маріуш ЛЕВАНДОВСКІ: «Я б не зміг зважитися на те, що зробив Луческу»

Екс-гравець «Шахтаря» висловився про перехід румунського тренера в «Динамо»

Колишній півзахисник «Шахтаря» Маріуш Левандовскі прокоментував призначення Мірчі Луческу на пост наставника київського «Динамо».

«Думаю, наступна першість буде на порядок цікавіша. В першу чергу через те, що «Динамо» очолив Мірча Луческу.

В принципі, я розумію вболівальників київської команди. Це все одно, що хтось в союзну час з «Динамо» перейшов до московського «Спартака», настільки це було великим протистоянням. Але в даній ситуації можу сказати одне: Луческу - професіонал своєї справи.

Чесно кажучи, я такого не очікував. Хоча прикладів у футболі, коли гравець або тренер, багато віддав клубу, переходить в стан найлютішого ворога, можна знайти достатньо. В цьому плані той же Луческу вміє робити несподівані вчинки.

У мене немає такого статусу, як у Луческу. Хоча я при всій повазі до «Динамо», на такий перехід зважитися не зміг би.

Луческу - професіонал. Луческу може зробити команду. Мірча сильно аналізує суперника, вміє працювати з молодими футболістами, вичавити максимум з кожного гравця. І що найголовніше, він справедливий тренер. Може, динамівські футболісти не відразу зможуть його зрозуміти, можуть бути проблеми, але якщо до тренера буде довіра і виконання всіх вимог, «Динамо» може вийти на інший рівень», - сказав Левандовскі.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 1

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів