Жуніор дос Сантос – Жаірзіньо Розенструйк. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 252

Третє літо поспіль UFC радує фанатів великим номерним турніром, заголовком якого є титульний бій у важкій вазі між Стіпе Міочичем і Деніелом Корм'є. Ці двоє очолять подію UFC 252, яка найближчої неділі пройде на «UFC APEX» у Лас-Вегасі (штат Невада, США).

Ще одне інтригуюче протистояння у важкій вазі чекає на фанатів у PPV-карді турніру: дос Сантос і Розенструйк зійдуться в клітці після нищівних поразок.

Екс-чемпіон дос Сантос повернеться після січневого побиття від Кертиса Блейдса, якому передувала поразка нокаутом від Франсіса Нганну.

Розенструйк також відчув на собі міць панчів Нганну, в травні на UFC 249 камерунцю вистачило 20 секунд, щоб зіпсувати ідеальний рекорд суперника, який до цього виграв нокаутом всі чотири своїх поєдинки в восьмикутнику.

Прогноз на бій

Теоретично це повинна бути яскрава війна в стійці. Дос Сантос в основному покладається на свої боксерські навички, у нього відмінний джеб - він практично одним джебом переміг Благоя Іванова - і він любить бити по тулубу.

Розенструйк - висококваліфікований технічний кікбоксер, який вміє контратакувати і володіє нищівною нокаутуючою силою в правій руці.

Дос Сантос вже не той боєць, яким був під час свого чемпіонства в UFC. Він постарів, і його підборіддя вже не так добре тримає удари. Йому все ще під силу перебоксувати Розенструйка, але «Циган» у своїх останніх боях був не холоднокровним бійцем, і ця необачність може зіграти проти нього в поєдинку проти такого контр-панчера, як Розенструйк. Час дос Сантоса пішов, а суринамець тільки йде в гору. Припускаємо, що Розенструйк зловить ветерана зустрічним ударом, поставивши крапку в поєдинку.

Перемога Розенструйка нокаутом в 1-му раунді

Основний кард

Стіпе Міочич - Деніел Корм'є

Шон О'Меллі - Марлон Вера

Жуніор дос Сантос - Жаірзіньо Розенструйк

Герберт Бернс - Деніел Пінеда

Джон Додсон - Мераб Двалішвілі

Попередній кард

Джим Міллер - Вінс Пічел

Феліс Херриг - Вирна Яндироба

Ті Джей Браун - Денні Чавес

Ешлі Йодер - Лівія Рената Соуза

Ранній попередній кард

Кріс Даукаус - Паркер Портер

Кай Камака III - Тоні Келлі

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 27

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі