Ігор СУРКІС: «Завдання Луческу в Динамо - боротися за перше місце»

Президент клубу впевнений, що команда здатна боротися за титул

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс переконаний, що команда при новому тренері Мірчі Луческу здатна боротися з «Шахтарем» за чемпіонський титул УПЛ.

- У нас з Луческу контракт на два роки плюс один, прописана бонусна система за досягнення певних результатів. Є зарплата, природно. Я можу сказати: єдина стовідсоткова гарантія - він прийшов не через гроші. Він не бачить себе поза футболом. Дай бог, щоб у мене в моєму віці була така активність, як у нього. Як він веде тренувальний процес! Він ні на секунду не остигає, він весь час в процесі, стимулює гравців. Зараз йде знайомство Луческу з командою.

Природно, я розумію, що якісь позиції треба буде посилювати. Ким ми їх будемо посилювати? Я б хотів такими гравцями, які б показували результат відразу, а не грали на перспективу. На перспективу у нас вже була молода команда Олександра Хацкевича, яка повинна була заграти, але не заграла. А на третій рік Хацкевич говорив, що команда готова для великих завдань, але, на жаль, не вийшло.

Завдання Луческу - незважаючи ні на що, боротися за перше місце. Цей чемпіонат ми програли, але я вважаю, можна по-різному програти. Можна боротися до останнього туру так, як ми боролися за друге місце. Але я б не хотів, щоб «Динамо» Київ боролося з такими потугами за друге місце і, припустимо, друге місце залежало від того, як луганська «Зоря» зіграє з чернігівською «Десною». Природно, головна задача - це потрапляння в Лігу чемпіонів.

Іван Зінченко Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 13:44 3

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті

Коментарі