Станіслав МЕДВЕДЕНКО: «Лейкерс будуть одними з фаворитів плей-оф»

Дворазовий чемпіон НБА - про майбутній плей-оф

Дворазовий чемпіон НБА у складі «Лос-Анджелес Лейкерс» Станіслав Медведенко поділився думкою про майбутній розіграш плей-оф НБА і шанси своєї колишньої команди на чемпіонський титул.

«Безумовно, «Лейкерс» будуть одними з фаворитів плей-оф. Але я ще не бачив Сміта і Вейтерса, як вони вписалися в команду. Раніше «Лейкерс» трохи не вистачало першого номера, був тільки Рондо. А зараз і він травмувався, тому це може стати великою проблемою.

Плюс ті ж Діон і Джей Ар - дуже сильні гравці, але вони мають певні дисциплінарні проблеми. І якщо вони себе не зруйнують самі, то все це може завершитися титулом.

Звичайно, багато чого буде залежати від гри Леброна і Ентоні Девіса. Дуже багато чого буде залежати від того, як вони поділять м'яч в ключових епізодах. Але все одно, на мій погляд, це божевільного рівня гравці», - зазначив Медведенко.

Нагадаємо, Медведенко виступав за «Лос-Анджелес Лейкерс» з 2000 по 2006 роки. Також він провів один сезон в «Атланті Хоукс». З 2011 по 2013 роки Медведенко входив до тренерського штабу збірної України з баскетболу.

НБА. Мемфіс і Портленд залишаються в гонці за плей-оф, Сперс вибули з боротьби

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 31

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років