Джерело пояснило, чому матч за Суперкубок хочуть провести з глядачами

Є як мінімум дві причини

Раніше повідомлялося, що Українська асоціація футболу активно лобіює проведення матч за Суперкубок України з глядачами. Телеграм-канал Динамо Київ Inside наводить кілька причин, за якими УАФ це вигідно.

«У якийсь додаток до сьогоднішньої інформації про те, що ФФУ лобіює проведення матчу Суперкубка з глядачами. Так, бомбардує МОЗ і карантинну комісію КМДА. І не тільки на матч Суперкубка, а й на матчі УПЛ. Але не зовсім через любов до футболу і вболівальників. Все набагато прозаїчніше. На носі два домашні матчі в Ліги націй УЄФА (Швейцарія та Німеччина). Квитки на них хочеться продати. Сильно хочеться. Поповнити зарплатну скарбницю ФФУ, так би мовити.

Друга причина - грайливо-ніжна. На матчі фанатами одного з клубів обіцяні «масові гуляння» проти деяких осіб старшого віку (мова йде про фанатів київського «Динамо» і Мірчі Луческу - прим.). А подивитися на це, ох як комусь не терпиться. Та й зайвих 300К штрафів не завадять. Знову ж таки - все додому, в сім'ю», - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що матч за Суперкубок України повинен відбутися 25 серпня, але дата може змінитися, якщо «Шахтар» вийде до фіналу Ліги Європи.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 104

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу

Коментарі