Барселона – Баварія – 2:8. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

У п'ятницю, 14-го серпня, відбудеться поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться «Барселона» і «Баварія». Матч пройде в Лісабоні (Португалія) на стадіоні «Да Луш», початок - о 22:00 за київським часом.

Мюнхенський клуб у черговий раз став переможцем свого національного чемпіонату. А ось «Барселона» прийшла до фінішу Ла Ліги тільки на другому місці, поступившись титулом головному внутрішньому суперникові - мадридському «Реалу». В 1/8 фіналу «Баварія» не залишила шансів «Челсі», двічі розгромивши «синіх», в той час, як каталонці впоралися з «Наполі». Відзначимо і протистояння зіркових бомбардирів команд - Ліонеля Мессі та Роберта Левандовскі. Історія особистих зустрічей суперників нараховує 11 матчів. Шість перемог здобула «Баварія», каталонці тричі святкували успіх. Останнє «побачення» іспанського та німецького грандів відбулася в півфіналі Ліги чемпіонів сезону 2014/2015. За підсумками двоматчевої дуелі в фінал вийшла «Барселона»: на своєму полі «синьо-гранатові» обіграли мюнхенців з рахунком 3:0, а на «Альянц-Арені» господарі поля вчинили опір опонентам - 3:2.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Барселона» - «Баварія». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі