ЛЕВЧЕНКО: «Маліновський пару раз помилився. Складно було себе проявити»

Спеціаліст прокоментував гру українця в чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Колишній гравець збірної України Євген Левченко прокоментував поразку «Аталанти» від ПСЖ (1: 2) в поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

- Шанувальникам італійської команди не позаздриш, адже путівка до півфіналу Ліги чемпіонів була у них майже в кишені. Ці два пропущені м'ячі стали наслідком прикрих промахів в обороні футболістів «Аталанти». Хоча з виходом на поле Мбаппе, ПСЖ помітно додав. Втім, до наставника тих, хто програв Джан П'єро Гасперіні, претензій бути не повинно, якщо говорити про побудову гри своєї команди.

- Прибери у ПСЖ Неймара і Мбаппе, команда змогла б домагатися таких результатів?
- Щодо результатів я не скажу, але в швидкості, креативі, технічному оснащенні французи як мінімум на половину були б слабшими.

- Руслану Малиновському, непросто було увійти в таку гру?
- Так. Півзахисник пару раз помилився. Але взагалі дуже складно себе проявити, коли твоїй команді доводиться багато оборонятися.

- Тепер у півзахисника збірної України буде більше часу для того, щоб відновитися до збору національної команди.
- Так-то воно так, але психологічно буде непросто відійти від такої поразки. Прикро, що команду Маліновського ми не побачимо в півфіналі Ліги чемпіонів. «Аталанта» видала класний сезон. Руслан - професіонал. Упевнений, що до старту в Лізі націй він підійде у прекрасному стані.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 00:42 1

Український воротар допоміг «вершковим» здолати «Вільярреал»