Динамо готове заплатити 10 млн фунтів за хава Рейнджерс і збірної Фінляндії

24-річний Глен Камара входить в сферу інтересів київського гранда

Київське «Динамо» є одним з головних претендентів на опорного півзахисника шотландського «Рейнджерс» і збірної Фінляндії Глена Камара.

За 24-річного уродженця фінського Тампере, що має коріння зі Сьєрра-Леоне, «біло-сині» готові заплатити 10 мільйонів фунтів. Таку ж суму за Камара «Рейнджерс» пропонує і московське «Динамо».

Відзначається, що боси «Рейнджерс» не в захваті від перспективи відходу Камара, але також не хочуть втратити дуже вигідну з економічної точки зору пропозицію по своєму хавбеку, за якого в січні минулого року заплатили всього 55 тисяч євро.

Крім київського і московського клубів, на Камара претендують також деякі клуби англійської Прем'єр-ліги. Зокрема, називаються «Шеффілд Юнайтед», «Кристал Пелас», «Евертон», «Ньюкасл» і «Саутгемптон», а також представники Чемпіоншипу «Норвіч» та «Брентфорд».

Інтерес до Камара ще в січні виявляв французький «Марсель», але тоді хавбек категорично відмовився від переходу, вважаючи, що йому краще продовжити кар'єру в Шотландії.

Глен Камара є вихованцем академії лондонського «Арсеналу». Провівши лише 1 офіційний матч за першу команду «канонірів», фінський хавбек покинув їхні ряди влітку 2017 року і перейшов у «Данді», звідки через півтора сезони і перебрався в «Рейнджерс».

У розіграші чемпіонату Шотландії-2020/21, який нещодавно стартував, Камара вже встиг провести 2 поєдинки. Всього за «Рейнджерс» він відіграв 57 матчів, забив 2 голи і віддав 3 результативні передачі.

Олексій Сливченко Джерело: 90min
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 18

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

Коментарі