БУНУ: «Я здогадався, як Рауль Хіменес може пробити пенальті»

Голкіпер «Севільї» прокоментував перемогу над «Вулверхемптоном»

Голкіпер «Севільї» Яссін Буну прокоментував перемогу над «Вулверхемптоном» (1:0) в матчі 1/4 фіналу Ліги Європи:

«Яке ж полегшення! Ми зустрілися з хорошою командою, яка щільно грає в захисті. Вони зімкнули ряди, і загрожувати їхнім воротам було дуже важко. Тому забитий гол приніс нам величезне полегшення.

Я тренував пенальті, особливо з Окампосом, який б'є так само, як Хіменес. Я добре знаю Рауля з тих пір, коли ми разом виступали за мадридський «Атлетіко». Тому я здогадувався, як він може пробити. Але без удачі теж нікуди.

Я знаю, що Хіменес чекає руху воротаря, тому я просто зачекав трохи і спробував змусити його пробити в потрібному напрямку. Це лічені частки секунди. Мені просто пощастило, адже сьогодні він не реалізував свій перший пенальті.

Наша команда прогресувала по ходу сезону, але тепер мета зрозуміла. Це помітно по тій ретельності, з якою працюють наші гравці. Мені завжди подобалося в Севільї. Тут я завжди відчував свою важливість, виходячи в старті або проводячи матч на лавці запасних. Я завжди відчував себе частиною команди і робив все, що міг.

«Манчестер Юнайтед»? Ми, гравці і вболівальники, не можемо дочекатися цієї зустрічі. Ліга Європи - важливий турнір для клубу, і ми будемо боротися до кінця за цей кубок, фокусуючись на наступній зустрічі».

ВІДЕО. Нереалізований пенальті. Рауль Хіменес, 13 хв.

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1