Кайсеріспор не хоче платити зарплату Кравцю

Українським футболістом цікавляться інші турецькі клуби

Футболісти першої команди «Кайсеріспору» вийшли з невеликої відпустки, пройшли тести на COVID-19 і провели перше тренування. Серед гравців, які знаходяться під рукою тренерського штабу, поки немає нападника збірної України Артема Кравця.

Артем був у Києві з дозволу клубу і відправиться до Туреччини тільки сьогодні. Галас у турецькій пресі з приводу незацікавленості «Кайсеріспору» в продовженні співпраці з українцем, має під собою реальне підґрунтя. Клуб банально не готовий виплачувати Кравцю його зарплату в повному обсязі. Але якщо футболіст зробить знижку, з радістю його залишить. Такий варіант форварда не дуже влаштовує. Тим більше, що до нього є стійкий інтерес з боку інших турецьких клубів. Загалом, потрібно просто запастися терпінням і дочекатися спільного рішення футболіста і його нинішніх роботодавців.

Перший тур турецької Суперліги, розширеної на сезон до 21 клубу (саме це дозволило «Кайсеріспору» не опуститися в Першу лігу), запланований на 11-е вересня. Останній тур чемпіонату-2020/2021 в Туреччині хочуть провести 16-го травня 2021-го року.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі