Олексій АНДРОНОВ: «Не знаю, як Широков буде вигрібати з цього»

Спеціаліст підбив підсумки побиття арбітра екс-гравцем збірної Росії

Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою про ситуацію з 39-річним екс-гравцем збірної Росії Романом Широковим, який побив суддю під час матчу аматорських команд.

«Колишні професійні спортсмени в «аматорській фізкультурі» - часте джерело проблем. Я тому так люблю автоспорт - в ньому немає колишніх. Старичок на кшталт Ханну Миколи може запросто сісти за кермо і запалити так, що мало не здасться.

Гидота вчинку Романа Широкова саме в тому, ХТО це зробив. Колишній професіонал, точно знає, що з суддями так не можна. Зірка, а не любитель-бухарік або навіть коментатор. Один мій приятель грав з ними недавно. Мат-перемат, бичка весь час, хамство. Замінився і пішов.

Не знаю, як Широков буде вигрібати з цього. Не бачу принципових відмінностей від кейса Мамаєв/Кокорін. Вибачення, компенсації - це все інше. Згоден з Губернієвим - експертом «Матчу» ця людина більше бути не повинна.

Але проблема ширша за Широкова. У хокеї теж бувало. В аматорському. Селебріті рашн стайл? Якось негарно все це. І тхне погано», - написав Андронов.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі