Директор Авангарду: «З ким виїжджати на гру? Контракти гравців закінчилися»

Андрій Безсонний розповів, що команда відчуває кадрові проблеми

Директор «Авангарду» Андрій Безсонний розповів, що команда планує поїхати на заключний матч Першої ліги з «Рухом», але відчуває кадрові проблеми. Поєдинок повинен відбутися 13 серпня, початок о 17:30.

- У нас все було організовано на зустріч, яка повинна була відбутися 11 серпня. І під час останньої конференції ПФЛ ми говорили, що у нас контракти з футболістами до 11 числа. Контракти були підписані на момент крайнього матчу. Але матч перенесли на 13 серпня.

Наш представник говорив про це функціонерам. Тому я вважаю, що ця ситуація - не наша провина, ані наша проблема. Зараз збираємо склад, щоб виїхати завтра. Готуємо транспорт, готель. Плануємо завтра виїжджати.

Інше питання - з ким виїжджати. Контракти гравців закінчилися, і сьогодні вони принесли заяви. Завдання, поставлене президентом - виїхати. Робимо все, щоб це зробити.

- Яка взагалі ймовірність, що зустріч з «Рухом» відбудеться?
- Сьогодні цілий день витрачаю на те, щоб виїхати. Цікавить тільки колектив, футболісти, гравці. Все інше у нас готове. Ніяких фінансових труднощів немає. Гроші, транспорт - у нас все є.

- Правда, що «Авангард» взагалі може припинити існування?
- Ні, це неправда. Фінансових проблем немає, всі поточні платежі оплачені. У цьому плані все стабільно. Крім зміни тренерського штабу, ніяких проблем немає.

- Чому пішов Косевич і хто буде керувати командою в матчі з «Рухом»?
- Зараз некоректно це обговорювати, адже фактично сьогодні у Косевича робочий день. Некоректно поки представляти нового головного тренера.

Нагадаємо, сьогодні, 10 серпня, «Авангард» залишився без головного тренера.

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі