Світоліна розповіла про головну перемогу і поразку в своїй кар'єрі

Перша ракетка України розповіла про те, що вважає головною удачею і невдачею в кар'єрі

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла, що вважає найбільшим до цього моменту спортивним досягненням і поділилася найбільшою поразкою.

- Ваша головна перемога?

- Складно виділити якусь одну перемогу в тенісі, тому що ми граємо багато матчів і турнірів, і всі вони важливі. Якщо дивитися на всі перемоги і досягнення, тоді, звичайно, це моя позиція в світовому рейтингу - третя ракетка світу і перемога на підсумковому турнірі WTA Finals в 2018 році.

- Ваша найбільша поразка?

- Поразка на підсумковому турнірі WTA Finals в минулому році. Я була в фіналі і не змогла перемогти. Не люблю програвати, і такі результати мене засмучують.

- Що вас мотивує у вашій справі?

- Я сама шукаю мотивацію. Тенісний сезон один з найдовших у спорті, і тут без мотивації не можна. Тим більше, що практично щотижня трапляються поразки. Читаю книги, дивлюся мотиваційні відео та історії людей, які досягли успіхів у тій чи іншій сфері. Все разом це мотивує мене на щоденну роботу. Моя мотивація - це і мої досягнення, і чітке знання своїх цілей. Якщо ти незадоволений позицією в рейтингу, це завжди буде тебе мотивувати рухатися вперед.

Іван Зінченко Джерело: NV.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 18 травня 2024, 13:40 2

Ілля вперше за 7 місяців зіграв у матчі за титул на турнірі такої категорії