ЯСТРЕМСЬКА: «Грала різноманітно, але найкраще працювали плоскі удари»

Українська тенісистка - про вихід до 1/4 фіналу турніру в Палермо

Друга ракетка України Даяна Ястремська розповіла про перемогу над француженкою Осеан Доден в рамках турніру в Палермо.

«Я дуже рада, що пройшла до чвертьфіналу після такого довгого періоду без турнірів. Це був хороший матч, ми почали гру досить пізно. Весь день мені потрібно було залишатися дуже зібраною, щоб зберігати хороший настрій.

На корті мені хотілося зіграти так, щоб закінчити зустріч раніше (матч стартував о 23:45 за місцевим часом)! Я була дуже втомленою, тому намагалася грати так агресивно і інтенсивно, наскільки було можливо, щоб завершити зустріч раніше.

Сьогодні я спробувала грати різноманітно, з різаними, вкороченими, але найкраще працювали плоскі удари. Можливо, мій стиль гри краще підходить для харду або трави, але мені подобається і на грунті грати. У будь-якому випадку, на такому покритті можна робити більше, ніж на швидких кортах.

Що стосується матчу з Камілою Джорджі, то буде класно зіграти проти суперниці, яка теж б'є плоско, враховуючи і мій стиль гри. Ключі до перемоги - це ключі до перемоги, я не можу ними ділитися, але найпростіша відповідь - це дотримуватися свого стилю гри, незалежно від того, як грає суперниця. Я можу внести поправки, додати більше варіативності, але стиль загалом не зміниться», - сказала Даяна.

В 1/4 фіналу Ястремська зіграє проти італійки Каміли Джорджі.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 11:41 9

Антоні може бути виключений зі складу «червоних дияволів» до кінця сезону