Інгулець – Рух – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 29-го туру Української Першої ліги

Перша ліга України. 29-й тур.

Інгулець - Рух - 1:1

Мисик, 84 (авт.) - Климчук, 90+5 (пен.)

Запорожець, 40, Квасный, 68, Семенко, 90+4 - Мартинюк, 29

Коваленко, 90+8 (грубе порушення)

Інгулець: Шуст - Синьогуб (Квасний, 43), Ковальов (Павлов, 80), Семенко, Балан - Бартулович (Щедрий, 74), Лупашко, Кучеренко, Запорожець (Коваленко, 60) - Мкомола (Козак, 86), Мішуренко.

Запасні: Льопка, Сеница, Загальський, Фатєєв, Коробка, Плохотнюк, Ігнатьєв.

Рух: Мисак - Саків (Мисик, 74), Білий, Дуць, Копина - Мартинюк, Калюжний (Брікнер, 66) - Синиця (Ернест, 88), Русин, Климчук - Кондраков (Кухаревич, 79).

Запасні: Бандура, Марушка, Коробенко, Ардазішвілі, Брікнер, Білінький, Заставний.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон: «Інгулець» (Петрово)

У п'ятницю, 7-го серпня, відбудеться поєдинок двадцять дев'ятого туру Першої ліги України, в якому «Інгулець» з с. Петрове битиметься проти львівського «Руху». Матч пройде в Петровому, на поле стадіону «Інгулець», початок о 17:30.

У другому за значимістю футбольному турнірі в Україні найбільш видовищні протистояння починаються якраз за два тури до кінця розіграшу. На вихід у Прем'єр-лігу і раніше претендують, як мінімум, п'ять колективів, але вакантних позицій від цього більше не стає - лише три. Більш того, одну з них може достроково посісти «Інгулець» з Петрового, якщо доб'ється перемоги над львівським «Рухом». Ось тільки для суперників команди Сергія Лавриненка можлива поразка ризикує стати повним крахом амбіцій.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Інгульцем» і «Рухом». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:01 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі