СОЛЬБАККЕН: «Мені Сульшер від МЮ написав повідомлення: побачимося в Кельні»

Головний тренер «Копенгагена» прокоментував перемогу над «Істанбулом»

Головний тренер «Копенгагена» Столе Сольбаккен прокоментував перемогу над турецьким клубом «Істанбул Башакшехір» (3:0) в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи:

«Перед матчем я отримав від Сульшера з «МЮ» повідомлення. Він написав: побачимося в Кельні. Я відповів, що не впевнений на 100 відсотків, але ми готові. Він надіслав палець вгору, і я відповів, піднявши великий палець вгору. Після матчу він написав: «Побачимося, просто потрібно рухатися далі».

Якщо «Манчестер Юнайтед» гратиме в бойовому режимі, це може бути для нас складно. Ми будемо з великою повагою ставитися до команди, яка посіла третє місце в Прем'єр-лізі, має довгу серію без поразок і перемагає ЛАСК резервною командою B».

«Я поки що не чую гімн Ліги чемпіонів», - пожартував Сольбаккен, маючи на увазі, що переможець Ліги Європи отримає місце у ЛЧ.

«Я був спокійний, коли рефері дав свисток. Радий за хлопців, це історичне досягнення. Вихід до чвертьфіналу турніру - це фантастика для команди. Під кінець ми повеселилися, коли хлопці тримали м'яч. Мені шкода, що не було 30 тисяч глядачів, щоб це побачити».

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 06:52 4

Екстренер національної команди вважає найкращим Артема Довбика