Андрій ТЛУМАК: «У фіналах немає нічиїх – є тільки перемога або поразка»

Головний тренер «Волині» – про відрізок сезону, що залишився

Наставник луцької «Волині» Андрій Тлумак прокоментував перемогу над «Черкащиною» (2:0) в матчі 28-го туру Першої ліги України.

«Ми дуже задоволені перемогою. Сьогодні в стратегічному плані нам потрібні були три очки і у нас ще лишилося два матчі, два наших фінали, у яких так само треба перемогти. У фіналах немає нічиїх - є тільки перемога або поразка, тому ми готуємося до максимального результату. Сьогодні дуже строго зіграли позаду, ми розуміли, що команда суперника грає вільно та спокійно, на сьогодні у них великих задач немає, вони готуються до плей-офф, а нас чекав дуже серйозний матч. Однак хочу похвалити наших хлопців, вони виконали все те, про що ми домовлялися. Звичайно, деякі огріхи були, але в загальному під тим психологічним пресом, який на нас сьогодні тисне, я вважаю, що гра вдалася.

Куліш на кінцівочку заб'є і все буде добре. Я йому так само кажу, що якраз коли треба буде - він заб'є. Сьогодні забили інші хлопці, а він заб'є тоді, коли треба буде.

Суперники усім дають бій - згадайте перший тайм з «Минаєм» як вони грали, дуже хороший футбол показали, хороший футбол проти «Агробізнесу» показали, де їх ледве-ледве 1:0 обіграли, тому ми налаштовувалися на дуже серйозний матч і розуміли, що нам тут легко не буде», - сказав Тлумак.

Денис Шаховець Джерело: ФК Волинь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 липня 2024, 07:05 47

Каталонський клуб зацікавили Кевін та Марлон Гомес