Манчестер Юнайтед - ЛАСК. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Тренувальний матч для обох команд

В рамках догравання 1/8 фіналу Ліги Європи «Манчестер Юнайтед» належить таке собі тренування на своєму полі проти австрійського ЛАСКа. Перший поєдинок, який пройшов ще в березні, завершився виїзною перемогою команди Оле-Гуннара Сульшера з рахунком 5:0, тому ЛАСКу ловити на виїзді нічого.

Та й команда, схоже, зараз не в найкращій формі: чемпіонат Австрії був завершений трьома поспіль поразками, плюс програли в першому контрольному поєдинку. Судячи з усього, битва в Манчестері буде для австрійців просто таким собі спарингом перед початком власного чемпіонату.

Що стосується українського новачка ЛАСКа, захисника Євгена Чеберка, який недавно перебрався в команду з «Зорі», то зіграти проти МЮ він не зможе.

Skysports

З огляду на результат першої зустрічі, для МЮ цей матч буде свого роду контрольною зустріччю і підготовкою до нового сезону. «Манчестер Юнайтед» пробився в Лігу чемпіонів нового сезону, і зараз складно сказати, чи буде команда грати основним складом в дограванні Ліги Європи або ж залишить це молодим футболістам і зосередиться на старті АПЛ і Ліги чемпіонів.

Втім, Сульшер заявив, що перемога в Лізі Європи - наступний важливий крок у розвитку нинішнього МЮ, тому до турніру буде серйозне ставлення, незважаючи на втому гравців після важкого догравання АПЛ.

5 серпня, середа

«Манчестер Юнайтед» - ЛАСК
Манчестер. Стадіон Олд Траффорд. Початок о 22:00
Трансляція на телеканалі Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 3:0
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 6

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»