Проблема бою Ломаченко - Лопес. Тео запропонували мало грошей

Промоутер Едді Хірн висловив свою думку про ситуацію

Відомий промоутер Едді Хірн не займається справами боксерів Василя Ломаченка і Тео Лопеса, які повинні битися за об'єднання титулів легкої ваги, проте підтвердив інформацію про те, що американець може відмовитися від поєдинку через низький для нього гонорар.

Хірн зазначає, що це може бути проблемою в період після карантину.

«Удачі їм домовитися з приводу бою Ломаченко - Лопес. Проблема в тому, що останні роки, напевно, боксерам платили занадто багато. І якщо інформація про 1,2 мільйони, які запропонували Лопесу, правдива, то це не гроші для нього. Це мало для чемпіона, який виходить проти Ломаченко. Можу сказати, що Люк Кемпбелл не був чемпіоном і бився з Ломаченком як обов'язковий претендент. І він отримав більше, ніж 1,2 мільйона. І ми говоримо, що це один з найбільших боїв, за усі 4 титули».

«І Лопесу запропоновано битися з одним з найкращих боксерів світу за такі гроші? Це для нього погана пропозиція. І бій буде складно організувати. Де брати гроші, якщо уболівальників не буде на трибунах? Ломаченко отримає 3,5-4 мільйона, а Лопес хоче кілька мільйонів».

«Плюс організація бою, андеркард і все інше, а якщо фанів не буде, то це фінансова проблема», - сказав Хірн.

Бій повинен пройти в жовтні, але тепер опинився під загрозою зриву.

Іван Зінченко Джерело: Boxingnews 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 19:29 8

Лідер мадридського Реала шокує всіх присутніх на церемонії Золотий м'яч 2024

Коментарі