Суркіс такі гроші не заплатить. Динамо Загреб хотів за Моро 15 млн євро

Циганик зазначає, що Луческу розраховує на Супрягу при відсутності Бєсєдіна

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE розповів про можливі трансфери для наставника «Динамо» Мірчі Луческу:

«Наскільки мені відомо, київський клуб цікавився гравцем загребського Динамо Нікола Моро. Навіть були близькі, що увійти в серйозні перемовини. Однак ціна, яку запропонувала хорватська сторона (15 млн євро), зараз вона просто несусвітна для українського футболу. І ніхто такі гроші не платитиме.

Сам Луческу призупинив цей момент, оскільки трансферне вікно зачиниться набагато пізніше цього року, ніж зазвичай. І до жовтня у нас буде можливість підібрати тих футболістів, яких ми хочемо, і на ті позиції, які нам потрібні. І спробувати побудувати з тих гравців, що є, кістяк.

Зараз вся влада в руках Луческу і в його голові. Динамо повернуло всіх орендованих гравців. Зокрема, Луческу розраховує на Владислава Супрягу за відсутності Артема Бєсєдіна. Луческу завжди говорив, що команда має бути функціональна, вона повинна нестися. Головний тренер «Динамо» намагається побудувати контроль м'яча на тренуваннях і спробувати вдатися до жорсткого пресингу по всьому полю. Саме така тактика і награватиметься на тренуваннях».

Раніше повідомлялося, що кияни пропонували за Моро 7 млн євро, але хорвати пропозицію відхилили.

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 02:20 0

Битва аутсайдерів

Коментарі