Інтер в гостях обіграв Аталанту і фінішував другим

Бергамаски завершили сезон на третьому місці

«Аталанта» не зуміла встановити досягнення, забивши 100 голів за сезон в Серії А. Команда зупинилася на позначці в 98 м'ячів. Крім того, бергамаски втратили шанс фінішувати на другому місці.

У заключному поєдинку «Аталанта» вдома поступилася «Інтеру». Доля матчу була вирішена в перші 20 хвилин. Вже на 1-й хвилині після розіграшу кутового Янг ​​навісив в штрафну, де Д'Амброзіо виграв повітря і головою відправив м'яч у сітку.

А на 20-й хвилині відзначився вже сам Ешлі. Він отримав пас від Гальярдіні і завдав обвідного удару - м'яч влетів у ворота впритул зі штангою. 0:2, і, в принципі, у бергамасків не було шансів. Три удари в площину за 90 хвилин - незвично мало для найрезультативнішою команди Серії А! Відзначимо, що на 61-й хвилині на поле вийшов Руслан Малиновський, але нічим особливим не відзначився.

У підсумку «Інтер» набрав 82 очки і завершив чемпіонат на другому місці. 5 серпня команда зіграє з «Хетафе» в рамках Ліги Європи. «Аталанта», як і «Лаціо», набрала 78 очок, але за додатковими показниками стала третьою в турнірній таблиці. 12 серпня бергамаски зустрінуться в матчі Ліги чемпіонів з ПСЖ.

Чемпіонат Італії. 38-й тур

«Аталанта» - «Інтер» - 0:2

Даніло Д'Амброзіо (1), Ешлі Янг (20).

Берат Джімсіті (25), Рафаел толой (44) - Стефан де Врей (23), Марсело Брозовіч (56).

«Аталанта»: П'єрлуїджі Голліні (Марко Спортьелло, 4) - Берат Джімсіті, Матті Кальдара, Рафаел толой, Робін Гозенс Тімоті Кастаньо (Ханс Хатебур, 61) - Ремо Фройлер (Руслан Малиновський, 61), Мартен де Рон, Маріо Пашаліч (Луїс Муріель, 61), Алехандро Гомес (Якопо Так Ріва, 90+1) - Дуван Сапата.

«Інтер»: Самір Ханданович - Дієго Годін, Ешлі Янг (Віктор Мозес, 90), Даніло Д'Амброзіо (Мілан Шкріньяр, 77), Алессандро Бастони (Крістіано Бірагі, 77), Стефан де Врей - Роберто Гальярдіні, Марсело Брозовіч, Ніколо Барелла (Крістіан Еріксен, 90) - Лаутаро Мартінес (Алексіс Санчес, 71), Ромелу Лукаку.

Стадіон: «Атлеті Адзуррі» (Бергамо, Італія).

Арбітр: П'єро Джакомеллі (Трієст, Італія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі