Сергій НАГОРНЯК: «Шахтар без проблем пройде Вольфсбург»

Фахівець вважає, що німецький клуб не доставить проблем «гірникам»

Колишній нападник збірної України Сергій Нагорняк поділився очікуваннями від протистояння «Шахтаря» з «Вольфсбургом» в Лізі Європи.

- «Шахтар» відразу після чемпіонату України буде грати в єврокубках з «Вольфсбургом», який тривалий час не грав офіційних матчів. Чи вплине це якось на результат поєдинку?
- Чи буде у «Шахтаря» перевага в тому, що «Вольфсбург» без ігрової практики? Думаю, не тільки в цьому перевага у «Шахтаря». У гірників і так хороший заділ: перемога в першому матчі 2:1 на полі суперника. Тепер матч-відповідь в Україні. Думаю, «Шахтар» далі пройде без проблем. А далі подивимося, як вийде. Думаю, гравці «Шахтаря» не розгубили форму.

- Чи вистачить у «гірників» потім сил на осінню Лігу чемпіонів?
- Я не скажу, що у них буде такий вже насичений графік. Вони відпочили. Зіграють з «Вольфсбургом», дай Бог, пройдуть. А там вже будуть нові суперники. «Шахтар» входить в новий сезон. Можна сказати, що грою з «Вольфсбургом» донеччани почнуть новий сезон. Потім знову чемпіонат, Суперкубок, збірна. І потім, після збірної, розпочнуться кваліфікаційні ігри єврокубків. Груповий раунд Ліги чемпіонів в цьому році почнеться в жовтні.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 6

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі