«Це було славне полювання». Бабич попрощався з Маріуполем

Раніше Олександр Бабич покинув пост головного тренера команди

Сьогодні Олександр Бабич покинув пост головного тренера «Маріуполя». Тепер тренер попрощався зі своєю командою:

«Друзі! Як казав ватажок зграї: це було славна полювання!

Три роки. Навіть не віриться, що вони пролетіли як один яскравий мить. Ми всі разом росли як команда, як мужики. Дорослішали, раділи і засмучувалися, іноді - не без цього - дратувалися. Але, що важливо - ми завжди були єдиним цілим.

Ми не ламалися у важкі моменти, стискалися як пружина і вистрілювали тоді, коли все було проти нас. Ми як справжня банда були єдиним цілим, билися і за себе, і за того хлопця.

Я скажу зараз за всіх моїх колег - ми багато чому навчилися у вас, пацани. Стали мудрішими - теж завдяки Вам. Хочеться подякувати всім, хто подарував ці емоції.

Перш за все, всій команді, всім, хто допомагав команді, переживав за неї. Вкладав частинку душі для досягнення мети. Дякуємо керівництву за створені для роботи умови.

Емоцій багато - але пам'ятайте: все тільки починається і з ким би і де ви не працювали, грали, пам'ятайте - все тільки починається. І з кожною сходинкою ми стаємо сильнішими. Головне - не зраджуйте самих себе. І любіть футбол в собі, а не себе у футболі. Банда, не прощаємось, а кажемо до побачення!», - написав Бабич в своєму Інстаграмі.

Олег Дідух Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі