Луїш КАШТРУ: «У матчі з Вольфсбургом будемо в найкращій формі»

Наставник «Шахтаря» прокоментував підготовку команди до матчу-відповіді 1/8 фіналу ЛЄ

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про стан гравців своєї команди перед матчем-відповіддю 1/8 фіналу Ліги Європи проти німецького «Вольфсбурга».

«Маємо дані, що свідчать про фізичні кондиції гравців. Щодня ми моніторимо футболістів на всіх рівнях. Говорю зараз про настрій, фізичну підготовку, сон і харчування… Упевнені, в матчі з «Вольфсбургом» перебуватимемо у своїй найкращій формі. Водночас постійна робота змушує нас бути дуже уважними та обачними в щоденному тренувальному процесі. Ми в жодному разі не можемо припускатися помилок, адже наш шлях не завершується на Лізі Європи. Є Ліга Європи, потім одразу ж Суперкубок і старт нового сезону чемпіонату. Одна річ - готувати команду лише до Ліги Європи, інша - ще й до того, що буде далі. Це найважче. Невідомо, коли для нас закінчиться Ліга Європи, й планування дуже і дуже комплексне. Знаю і бачу, що гравці розуміють, що їм слід робити. У «Шахтарі» надзвичайно важливо, що вся структура, яка нас оточує, є величезною підтримкою, всі дуже компетентні. І в нас фантастичні гравці, які щодня якісно й старанно працюють. Із цими хлопцями дуже приємно працювати, адже вони завжди сприймають будь-яку інформацію. Тому в нас гарні перспективи. А найближчий матч ми розглядаємо як нагоду пройти далі», - зазначив Каштру.

Поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Шахтар» - «Вольфсбург» відбудеться в середу, 5-го серпня, на НСК «Олімпійський» в Києві.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 11:51 3

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня