ФЕДЕЦЬКИЙ: «Проти цього Шахтаря нинішнє Динамо не встоїть ще років п’ять»

Відомий футболіст вважає, що прихід Луческу кардинально не змінить ситуацію

Колишній гравець «Шахтаря» Артем Федецький поділився думками про прихід на пост головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу.

- «Динамо» зможе скласти конкуренцію «Шахтарю» в наступному чемпіонаті?
- Ні. Проти цього «Шахтаря» нинішнє «Динамо» не встоїть ще років п'ять. Луческу, напевно, захоче якнайшвидшого посилення складу. Але, по-перше, чи знайдеться стільки грошей на трансфери? А, по-друге, через ситуацію з карантином, порожніми трибунами, зробити якісне підсилення навряд чи вдасться. Нинішні легіонери грають нестабільно. У киян є кілька ключових виконавців, а далі - прірва.

- Пріоритетом для «Динамо» стане вихід в основний раунд Ліги чемпіонів чи все ж таки перемога в чемпіонаті?
- Не думаю, що в такому клубі вибирають одну мету. «Динамо» ніколи не було позбавлене амбіцій, і команда буде намагатися вирішити обидва завдання, однак, щоб це зробити, потрібні серйозні фінансові вливання. Не в образу хлопцям, з багатьма з яких я спілкуюся, підбір виконавців у «Шахтаря» набагато вище. Відставання від головного конкурента в 23 очка, м'яко кажучи, дуже багато для такого клубу, як «Динамо».

- Тим не менше фарб вітчизняному чемпіонату Мірча Луческу додасть?
- Думаю, так. Поки я не можу уявити цього фахівця на тренерській лаві «Динамо». Людина, яка стала мало не легендою в «Шахтарі», перейшла в табір найпринциповішого суперника. Вік теж не на руку тренеру. У ці роки можна було б уже відпочивати, подорожувати світом… Але, мабуть, Луческу не може жити без драйву.

Читайте також: ФЕДЕЦЬКИЙ: «Людські якості Луческу залишають бажати кращого».

Максим Гаптар Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 13:08 0

Хулен Лопетегі погодив умови особистого контракту з «молотобійцями»

Коментарі