Карпати хитро обнуляються? Аматорський клуб перейменують у народну команду

За інформацією Ігоря Циганика, «Галич-Бурштин» незабаром стане «Карпатами»

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE розповів про можливе обнулення львівських «Карпат»:

«Карпати» подали документи на ліцензування в Першу лігу, але в цих документах не вказали жодних можливостей, щоб відстрочити борги. Особливої ​​зацікавленості в тому, щоб отримати ліцензію для участі в Першій лізі «Карпати» не показали. Видасть ліцензію УАФ або не видасть - це питання.

Але, як мені відомо, команда «Галич-Бурштин» вже подала заявку на ліцензію у Другу лігу. Цілком ймовірно, що вона отримає цю ліцензію. Наскільки я розумію, це та команда, в якій тренерський штаб буде формувати нинішній співвласник «Карпат» Олег Смалійчук.

Він сам родом з Галича, і сумніваюся, що він не має відношення до цієї команди. Можлива така історія, що ця команда з часом буде перейменована в Народну команду «Карпати», переїде до Львова і буде грати на стадіоні «Україна».

Ось така комбінація. Наскільки це законно - оцінювати УАФ. Якщо «Галич-Бурштин» не отримає ліцензію, то буде спроба з іншою командою із Західної України провернути таку комбінацію. Це така ж комбінація, як «Верес» та «Львів» (футбольні люди мене зрозуміють). Але вони все одно не зможуть використовувати емблему і історію «Карпат».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:36 1

Матч завершився бойовою нічиєю – 2:2

Коментарі