САЛЕНКО: «Хтось зверху подзвонив Луческу і сказав: досить чудити, йди»

Екс-форвард київського «Динамо» не вважає, що треба кликати Юрія Сьоміна

Екс-форвард київського «Динамо» Олег Саленко висловився про намір Мірчі Луческу залишити пост головного тренера команди через чотири дні після призначення:

«Багато спочатку не зрозуміли цього призначення. І фанати, і ветерани. Луческу просив у Ахметова дозволу, щоб піти в «Динамо». Якась боротьба йде, яку ніхто не розуміє. Думаю, гравці Києва не особливо прийняли б цього тренера. Навіщо взагалі приймалося це рішення? Це все одно, якби Лобановський пішов у «Спартак». Напевно, Суркіс теж зрозумів, що погарячкував.

Сам Луческу зрозумів, що його в «Динамо» ніколи не сприймуть. Він уже не молодий, все зважив. Може, хтось зверху подзвонив Луческу і сказав: «Досить чудити, йди». Всі чинники тут зіграли роль. Громадськість вже стояла на вухах. Я до сих пір не можу зрозуміти, як могли його запросити? Мірча - розумна людина, вирішив далі не випробовувати долю.

Не знаю, чи сам Луческу прийняв рішення, чи хтось реально йому зверху сказав: «Не балуйся більше». До речі, наскільки мені відомо, контракт з «Динамо» він ще не підписав, а тільки домовився. Так що юридично все зараз нормально. Що ж, Київ втратив час. Треба терміново шукати нового рульового. Покликати Сьоміна? Ні, треба своїх підтягувати. Мені здається, Юрію Паличу комфортно в Москві, не хочеться кудись їхати».

Микола Степанюк Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Коментарі