Дмитро СЕЛЮК: «Суркіс, запрошуючи Луческу, виступив у ролі шоу-продюсера»

Відомий футбольний агент по достоїнству оцінив хід президента киян

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк прокоментував призначення Мірчі Луческу на посаду головного тренера київського «Динамо».

«У таких випадках нерідко говорять: якщо цього немає, то це варто було б придумати. Так і з приходом Луческу в київське «Динамо». Цього тижня це стало однією з найбільш обговорюваних футбольних новин, причому не тільки в Україні, але і в інших країнах світу. Прихід Луческу в «Динамо» підніме інтерес до клубу і чемпіонату. Вже не буде тією прісності, пісності, що були раніше, коли «Шахтар» легко вигравав золоті медалі. З'явилася інтрига. Упевнений, що протистояння «Динамо» та «Шахтаря» викличе у вболівальників величезний інтерес. В даному випадку Суркіс, запрошуючи Луческу, виступив не тільки як футбольний менеджер, але і в хорошому сенсі цього слова шоу-продюсер.

Логіка, що Суркіс звернув увагу на Луческу, є. Клубу був потрібен тренер, який знає український чемпіонат, у якого є досвід в Лізі чемпіонів, і який зможе навчати молодих гравців, оскільки в «Динамо» є багато талановитої молоді. Всіма цими якостями Луческу володіє. Це серйозний тренер з величезним досвідом», - зазначив футбольний агент.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 09:47 12

Колишній нападник – про колегу за амплуа

Коментарі