Євген МОРОЗКО: «Варто легенько торкнутися де Пени — суддя ставить точку»

Це не футбол, вважає український гравець «Колоса»

27-річний український півзахисник «Колоса» Євген Морозко вважає, що судді більш прихильно ставляться до «Динамо» в матчах з командами, які нижчі за рангом.

- Тебе не можна назвати грубим гравцем, навіть жовті картки отримуєш рідко. У матчі проти «Зорі» ти отримав свою першу в кар'єрі червону. Що це було?
- Я ніколи не намагаюся грубити спеціально. Іноді заводжуся, можу зіграти жорстко, все-таки футбол - контактний вид спорту. У матчах з «Динамо» варто легенько торкнутися де Пени, а він вже кричить «ай-ай-ай», суддя ставить точку. Хіба це футбол? Це не футбол.

А в моменті з «Зорею», коли я Вернидубу стрибнув - потім підійшов до Віталі, вибачився. Наступного разу, коли грали з ними, він мене навіть притравив: «Сьогодні не будеш мені з двох стрибати?» Це була лише емоція, я загорівся. Ми непогано грали, побігли вперед, я втратив м'яч, хотів відразу його вигризти, стрибнув за ним з останніх сил. Не хотів спеціально грубити, так вийшло.

- Після таких ігор ти копаєшся в собі або намагаєшся скоріше все забути?
- Я не можу забути все швидко. Завжди копаюся, аналізую. Запитайте мою дружину. Можу приїхати додому, просто не розмовляти пару днів. Навіть коли можу просидіти весь матч на заміні, думаю, шукаю причини, чому грав не я. Не боюся ставити запитання тренеру.

Михайло Шаповалов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі