Михайло МЕТРЕВЕЛІ: «Суркіс зіграв ва-банк і все поставив на зеро»

Експерт підтримує рішення президента «Динамо»

Відомий футбольний експерт Михайло Метревелі прокоментував призначення екс-наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера київського «Динамо».

«Як і для всіх, для мене це було здивування. Але воно було позитивне, не було сплеску емоцій. Я був здивований, не повірив спочатку. Це було неочікувано. Те, що Ігор Суркіс зробив такий сміливий крок, гідне поваги та захоплення. Я вважаю, що він ризикнув і зіграв ва-банк, все поставив на «зеро».

Невдоволення фанатів? Я вважаю, що це емоції в першу чергу. Вони виправдані, вони знають все, розуміють і все пропускають через своє серце. Але я вважаю, що потрібно запастися терпінням, дати можливість і подивитися, що з цього експерименту вийде. Мірча - це дуже досвідчений і обізнаний фахівець, у якого є мотивація.

Так, завжди потрібно чути та слухати своїх відданих уболівальників, які на кожен матч ходять і які свої 50-100 гривень витрачають. Але іноді керівникам доводиться приймати непопулярні рішення. Найчастіше вони приносять в довгостроковій перспективі свої результати. Ставка на «зеро» теж зроблена не на емоціях. Є свої розрахунки.

Ця ситуація схожа на 2008 рік, коли всі вболівальники, фахівці, експерти, друзі та інші чекали відставки Луческу з Шахтаря. Вже були відомі найближчі кандидати, хто точно очолить... І тільки одна людина взяла на себе це непопулярне рішення і ви бачите, який результат. Я звертаюся до вболівальників Динамо: трохи потерпіть», - сказав Метревелі.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі