Давно просився. Луческу пропонував свої послуги Динамо ще в 2017 році

Але Ігор Суркіс зробив вибір на користь Олександра Хацкевича

Новий головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу, офіційно призначений на цю посаду в минулий четвер, міг очолити столичну команду ще три роки тому.

За достовірною інформацією джерела, на стику травня й червня 2017 року, коли стало остаточно зрозуміло і відомо, що тодішній наставник Сергій Ребров не стане продовжувати співпрацю з «біло-синіми», Луческу вийшов на зв'язок з президентом «Динамо» Ігорем Суркісом і запропонував йому свою кандидатуру.

Розмова між Суркісом і Луческу виявився тривалим і ґрунтовним, в ході нього румунський фахівець продемонстрував хорошу ознайомленість не тільки з потенціалом першої команди киян, а й з кадровим резервом «біло-синіх» - молодими футболістами, котрі виступали тоді за «Динамо U-21» і «Динамо U-19».

Однак до позитивного результату бесіда не призвела - на той момент президент «Динамо» вже прийняв рішення призначити головним тренером команди Олександра Хацкевича, який, нагадаємо, в результаті тренував «біло-синіх» з червня 2017-го по серпень 2019 року.

Читайте також: ДЕНИСОВ: «Після 2016 року Луческу двічі пропонував свої послуги Шахтарю»

Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 25

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі