Сергій СИДОРЧУК: «Динамо тільки виграє від призначення Луческу»

Капітан «Динамо» - про нового головного тренер команди

Капітан київського «Динамо» Сергій прокоментував призначення на пост головного тренера команди Мірчі Луческу:

«Все сталося досить швидко, я ще не встиг усвідомити те, що пішов попередній наставник, а вже призначили нового тренера. Я не та людина, яка дає оцінку, а всього лише футболіст. Не в нашій компетенції обговорювати рішення керівництва, наша задача виходити на поле і грати в футбол.

Те, що Мірча Луческу відомий і титулований тренер в Європі - це факт. Думаю, в спортивному плані ми будемо більше перемагати, рости і прогресувати.

Згоден, що його прихід - подія неординарна. Думаю, кожен сприйме по-своєму. В емоційному плані ця новина, безумовно, призвела до інформаційного буму і відразу викликала багато суперечок і думок, в тому числі і негативних. Але це були емоції, перш за все пов'язані з одним з попередніх місць роботи тренера.

Зараз, коли вже минуло кілька днів, якщо прибрати емоції і залишити спортивну складову, впевнений, «Динамо» тільки виграє від цього призначення.

Луческу дійсно дуже довго працював в «Шахтарі», і хто краще за нього знає нашого головного і принципового конкурента зсередини? Так що цей факт тільки на руку «Динамо», в цьому кроці є серйозні плюси».

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 06:12 0

Поєдинок відбудеться 5 травня о 18:30 за Києвом

Коментарі