ДЕНИСОВ: «Після 2016 року Луческу двічі пропонував свої послуги Шахтарю»

Рінат Ахметов обидва рази відмовив

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів невідомі деталі відходу Мірчі Луческу з «Шахтаря» в 2016 році. Нагадаємо, нещодавно екс-тренер «гірників» очолив київське «Динамо».

«Тема взаємин між Рінатом Ахметовим та Мірчею Луческу приватна, якщо мова йде про епізод, який мав місце в останній сезон роботи Містера в Шахтарі. Я можу підтвердити, що була якась певна ситуація, яка могла вплинути на їхні особисті взаємини. Про цю ситуацію знає тільки президент Шахтаря Рінат Ахметов. Він ніколи й ніде її не озвучував. Я вважаю, що він навряд чи її колись озвучить.

Я б хотів зробити акцент на тому, що зовсім не якась приватна ситуація послужила приводом для розставання і рішення не продовжувати контракт з Мірчею Луческу. Причини були в іншому.

Я знаю, що за рішенням не продовжувати контракт з Луческу стояли спортивні мотиви. На думку президента Шахтаря, команда перестала прогресувати. Шахтар двічі програв чемпіонство Динамо, маючи потенційно сильніший склад.

Після відходу у 2016 році Мірча двічі пропонував свої послуги Шахтарю. Двічі Рінат Ахметов відмовив. Перший раз це було після закінчення контракту Фонсеки. Другий раз - коли Фонсекою зацікавилася Рома. І знову була відмова», - сказав Денисов.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 23 травня 2024, 09:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі