Олег БЛОХІН: «Прийшла людина, яка Лобановського опустила нижче планки»

Колишній наставник «Динамо» – про прихід Мірчі Луческу в київський клуб

Легенда «Динамо» Олег Блохін прокоментував призначення екс-наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера киян.

- Це найгірший варіант, який вибрало керівництво?
- Думаю, так. Тому що людина таке наговорила, коли працювала в «Шахтарі», про «Динамо», історію, Лобановського. А тепер... Ну як? Не знаю.

- Його вже ніщо не виправдає в ваших очах?
- У моїх - ні. Це 100%. Нехай інші - як хочуть. Це моя особиста думка. Чому прийняли таке рішення, треба питати у Суркісів.

- Думаю, для президента це не настільки принципове питання.
- Не знаю. Він же працює в «Динамо». Напевно, є традиції якісь. Він же за час президентства говорить про традиції, зв'язок поколінь, Лобановського. А тут приходить людина, яка Лобановського опустила нижче планки.

А він, якийсь іноземець, вибачте мене, і розповідає про «Динамо», за яке я все життя грав, тренував. Вдало чи ні - інше питання. Але я грав, теж домагався слави з «Динамо» і створював імідж клубу. Як я можу це прийняти, поясніть мені?

Коли дізнався, у мене до цих пір... Мені важко, прикро.

- Може, динамівське співтовариство якось здатне вплинути на рішення?
- Та ні, це вже прийняте рішення. Тим більше - такі гроші. Мені б в 74 роки за такі гроші, думаю, теж би керував. І вам теж, думаю. Ну 74 роки, чотири роки не тренує людина. Це знущання. При нашій ситуації в країні платити такі гроші - незрозуміло, кому, чого. Дай бог йому здоров'я.

Я в шоці, чесно, - сказав Блохін.

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі