ЗАХОВАЙЛО: «Динамівські серця закінчилися, почалися динамівські молотки»

Експерт – про призначення Мірчі Луческу на пост наставника киян

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував призначення екс-наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера київського «Динамо».

- Чи вірите, що під Луческу можуть виділити серйозні кошти?
- На це питання мають відповідати президент клубу та інвестори, якщо такі з'явилися. Зрозуміло, що такий тренер не може прийти, висловивши лише побажання. Взагалі, це революційна ситуація.

- Румунський тренер любить працювати з легіонерами, а стрижень «Динамо» - українці. Як бути?
- Невідомо й незрозуміло, як це все поєднується. Можливо, стратегія полягатиме в тому, щоб здійснити трансфери бразильців? Тоді питання до Ігоря Михайловича: звідки з'явилися гроші?

Ситуація дещо кумедна. Схоже, що керівники «Динамо» думали про це з самого початку і не було інших кандидатів. З хорватом Б'єліцою ніхто не вів серйозних перемовин, Скрипнику теж нічого не пропонували, якщо вірити ЗМІ.

- 10 років тому було важко уявити, як Луческу очолює «Динамо», а Ігор Суркіс називає його одним з найкращих тренерів сучасності.
- Мабуть, ми чогось не розуміємо в цьому житті. Та людина, яка створила суперника киян, зараз буде грати проти свого дітища, очолюючи «Динамо». Театр абсурду. Динамівські серця закінчилися, почалися динамівські молотки. Головне, щоб Луческу не забувся і не підходив до вболівальників з хрещеними руками, як це роблять у «Шахтарі».

Денис Шаховець Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:01 7

«Барселона» уже найближчим часом може залишитися без тренера

Коментарі