Вся Україна в шоці? Суркіс розповів фанатам, про що домовився з Луческу

Президент «Динамо» поставив умову: немає результату – розходимося без компенсації

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс під час спілкування з фанатами відповів на питання, що змінить призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера команди:

«Ви все побачите. Він мені пообіцяв. А що він говорив раніше? То він і мене ображав. Так само, як ви - не прийшли зі мною говорити, а плакати на всю країну вивішували. Принесіть бабки і керуйте. А ви хочете керувати за мої гроші, говорити про честь і достоїнство. Так не буде. Я прожив 61 рік і знаю, що таке честь і гідність. Вони у мене є.

Коли мене журналісти запитали, чи є у країні війна, я відповів. І не треба мене зв'язувати з Медведчуком і старшим Суркісом. Я сказав, що всі політики - брехуни і я в політику не йду. У мене є своє бачення. Зараз я прийняв рішення, яке, з моєї точки зору, принесе київському «Динамо», б…, користь. Може, я помилився.

Але у мене з Луческу домовленість: «Немає результату - розходимося». Без будь-якої компенсації. А зараз є контракт. Ви готові заплатити компенсацію, щоб його розірвати? Якщо так - звільню його сьогодні».

Після цієї тиради розмова була обірвана раптово, з ініціативи фанатів: «Ігоре Михайловичу, весь Київ, вся Україна сьогодні в шоці від вашого рішення. Про що ще можна говорити?» Сторони розійшлися без рукостискань.

Микола Степанюк Джерело: Главком
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 11 травня 2024, 23:48 1

Завершився другий день на чемпіонаті світу з хокею

Коментарі