Я в цей клуб вх..рив півтора мільярди. Суркіс дружньо поговорив з ультрас

Президент «Динамо» сказав фанатам: «Дайте 30 млн доларів на рік і керуйте»

Найактивніші фанати «Динамо» зібралися біля стадіону імені Лобановського, щоб висловити своє ставлення до такого кадрового рішення власників столичної команди. Вболівальники приїхали під ворота клубного стадіону через лічені хвилини після того, як звідти після протокольної фотосесії виїхав румунський містер.

Власник «Динамо» Ігор Суркіс запропонував ультрас зайти на територію стадіону і поспілкуватися. Зустріч відбулася біля поля. Суркіс вийшов до фанатів сам, без охорони, хоча й на зауваження, що гостей знімають на камеру з вікна стадіону, відреагував дуже агресивно. «Що ти собі дозволяєш? Ти мені в сини годишся. То йди начисти йому ї..ло», - звернувся до хлопця-фаната Ігор Михайлович.

Суркісові дорікнули: «Невже ви справді вважаєте, що Луческу чогось у «Шахтарі» досяг виключно завдяки своєму тренерському генієві? Хіба ви не розумієте, що нинішня діяльність клубних структур у «Динамо» не витримує жодної критики? «Шахтар» досяг успіху, бо набрав професійних менеджерів, які знають свою справу. Ахметов у структуру клубної життєдіяльності не лізе, поводиться як власник».

Ігор Суркіс парирував: «Йдіть працюйте в клубі, зараз влаштую вас на роботу! Давати поради зі сторони може кожен. Крім того, враховуйте можливості Ахметова і мої. Я в цей клуб вх..рив півтора мільярди, тягнув його з останніх сил. Покажіть людину, готову вкладати в «Динамо» гроші, і я поступлюся. Керувати за чужі гроші може кожен. Свої вкладіть. Дайте 30 мільйонів доларів на рік і керуйте. Я буду в стороні. Призначайте тренера і беріть кого хочете».

Микола Степанюк Джерело: Главком
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 20:46 9

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі